Причините да ползваме услугите само на един зъболекар

Да намерим точния дентален специалист, който да отговаря на всички наши индивидуални изисквания, понякога може да е трудна задача. Тя може да бъде затруднена от големия брой специалисти на пазара, но попаднем ли на правилния, не бива да изневеряваме на решението си.

Пътят към перфектната усмивка

Повечето по-сложни стоматологични проблеми изискват продължително лечение, изграждане на конкретен план за него и стриктното му следване. Това е невъзможно, ако имаме повече от един зъболекар.

В подобни случаи резултатът от манипулациите често е незадоволителен. Това пък води до повече разходи и повече време, което трябва да отделим.

Навреме е най-добре

Профилактиката също е много важна за доброто дентално здраве. Когато имаме един доверен зъболекар, можем да разчитаме на него, че ще ни запознае с проблемите, които биха възникнали след конкретен период от време. Например:

 1. Необходимост от почистване на зъбен камък
 2. Образувания, които ще е превърнат в кариеси
 3. Проблеми с венците, които могат да доведат и до влошеното състояние на зъбите
 4. Състоянието на мъдреците и необходимостта от предприемането на конкретни действия
 5. Необходимост от подмяна на коронки, мостове и пломби

Така те могат да бъдат предотвратени или да се излекуват в начален стадий. По този начин пестим време и средства. Спестяваме си и болката, която съпътстват задълбочените проблеми.

Не само здрави, но и красиви зъби

Нашият личен зъболекар, който посещаваме редовно, може да ни предложи и най-подходящите за зъбния ни статус услуги в сферата на естетичната стоматология, съобразени с нашите желания.

Ако се нуждаем от изправяне или избелване на зъби, той ще избере най-точния начин, по който това да се случи, за да се минимизира рискът от нежелани резултати и за да се постигне възможно най-добрия ефект. Подобни процедури също изискват време, постоянство и чести посещения.

Най-точният избор

Доверието между пациента и денталния специалист също е от голямо значение за успеха на лечението. А то се гради с времето и доказаната ефективност на избраните и извършени до момента процедури.

Личният ни зъболекар е и този, който може да ни запознае с новостите в сферата, които биха били подходящо решение за нашите проблеми. Затова е много важно изборът ни да падне върху специалист, който непрекъснато осъвременява и усъвършенства знанията и уменията си.

Защо да не посещаваме различни зъболекари

Понякога обстоятелствата налага да потърсим спешно стоматологично лечение. В подобни случаи винаги трябва да имаме едно наум. На пръв поглед своевременното решение на проблема може да не се окаже най-доброто, защото нямаме гаранция на колко добър специалист ще попаднем. В подобни случаи може да се стигне до:

 1. Моментално притъпяване на болката, но без ефективно решение на проблема
 2. Избор на начин на решение, който не съответства с нашите изисквания
 3. Подценяване на качеството на апаратурата и хигиената
 4. Необходимост след това да се посетим други зъболекар, който да трябва да се справя с неизлекувания и задълбочен проблем
 5. По-висока стойност на лечението

Как да реагираме

При възникване на оплакване, първо трябва да се свържем с личния си зъболекар. Той може да ни даде съвет как да реагираме на момента, докато дойде време за насрочения час при него.

 1. Намаляване на болката
 2. Намаляване на отока
 3. Необходимост от направата на рентгенова снимка
 4. Какво да не/ядем, да не/правим

При спешни случаи, ще можем да се договорим за най-близкия възможен час.

Нашият доверен специалист от Кавидент

Ако искаме да получим най-високо качество на услугата, топло отношение и цялата необходима ни информация за лечението, което ще ни бъде приложено, най-добрият ни избор е екипът на дентален център Кавидент.

Попаднем ли веднъж там, можем да сме сигурни, че сме на точното място. Тук ще получим:

 1. Запознаване с досегашната ни история и прилагано стоматологично лечение
 2. Обстоен преглед и установяване на настоящите проблеми
 3. Съставяне на план за лечение, при необходимост
 4. Получаване на професионални и адекватни съвети, свързани с поддържането на добра устна хигиена

В Кавидент имаме избор от специалисти на най-високо ниво с необходимото образование и опит, които работят с най-модерната апаратура и прилагат най-актуалните техники в световен мащаб. И това има редица предимства за нас като пациенти:

 1. Възможност да се възползваме от най-актуалните начини на лечение, които спестяват време и болезнени усещания
 2. Приятелска среда, която ни помага да се справим със страховете и напрежението, които вероятно доскоро са съпътствали посещението ни при зъболекар
 3. Всички услуги на едно място - няма нужда да посещаваме различни кабинети и клиники за различни манипулации, тук всичко е под един покрив, без да се прави компромис с качеството
 4. Когато се доверим един път на зъболекар от Кавидент, никога няма да съжалим за избора, който сме направили, а ще станем поредният доволен клиент, който ги е препоръчал и на своите познати.